Peminat no 1 blog aku

dua hari cuti hujung minggu ni, byk masa dihabiskan dengan anak bujang kesayangan mama tu...hehe, boleh kira bujang jugak kn walaupun usia Naim arini genap 17bulan...huhu...maklumlah, sebab papanya demam teruk, xlarat nk bgn pun, jadi naim main, mandi, makan dan semua2 dengan mamanya lah....sian papa, cepat2 baik ye....dh nak raya ni...nanti xsyok beraya...

tau jelah mama naim yang semakin asyik menulis blog ni, (entah berapa ramai yang baca pun)...sambil2 main dengan naim, tetap amik masa baca, edit dan tengok blog sdiri...tau ape reaksi naim bila tgk blog ni? seronok dia tengok gmbar di header tu....tau dia tegur ape bila tengok gambar tu?
                             baby, baby.... tulah jawapan naim
haha, dia xtau agaknya yang dalam gambar tu dirinya sendiri...bila ditanya gambar di tepi baby tu siapa, tau pulak dia jawab mama...hehe, dia cam gambar mamanya tetapi gambar dia dia xcam, lucu tul....so, dlm masa dua hari ni entah dah berapa kali dia mitak nak tengok gambar di headar yang ada baby dan mama dia ni...tu yang menjadikan naim pemenang anugerah peminat no 1 blog aku ( kategori bwh 2 tahun)


Comments

  1. hehe...tamil, thanks...he's cute but sometimes so naughty...

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts