2 hari 3 malam

bestnya jumaat hingga ahad....know why?
sebabnya kitaorg balik ke kelantan.... naim pun bukan main happy lagi...
mungkin sebab di kampung, tahu je kitaorg balik, kak ngan dan kak long dtg bw
anak-anak dtg tgk naim...naim seronok la ramai orang nak main dgn dia...

*naim posing sambil main dengan abg-abg sepupu

gambar ats tu cantik kn? 3 sepupu posing manja.. sebenarnya bukan mudah nak dapat foto tu...tak percaya? tgk pic lain yang kat bawah....
*berapa kali abg Kamil dan Soleh menangkap naim



*abg Kamil bekerja keras mengambil naim

3 malam 2 hari balik memang la xcukup utk menikmati banyak benda menarik di kg...
Tapi paling tak, hasrat makan nasi sup di pasir mas tercapai...yam yam....sedap benar....



nasi sup daging bakar ni kami makan utk breakfast di pagi sabtu lalu...papa naim
puas hati tul...setiap kali balik pasir mas, selalu dia minta nk makan nasi sup ni...
lain, byk la lgi....makanan paling special bg aku mestilah makanan yg dimasak
dengan air tgn bonda kesayangan aku....
syok.....mcm2 jgk la dpt mkn dlm ms 2 ari ni....
thank u my dear mum.....u'r the best..

Comments

Popular Posts