What we think, what others think?

Ceriakan pagi Selasa kita dengan petikan kata di atas tu..

WHAT YOU THINK OF YOURSELF IS MORE IMPORTANT THAN WHAT YOU THINK OTHERS THINK OF YOU...

Baru Selasa ke, dah mengharap esok Jumaat..hihi.. apa pun kena sentiasa positifkan diri sendiri... sokmo..
Positif Pa.. jangan marah dan jangan terkejut Naim dan Nazif beradu tenaga curahkan kreativiti hias kerusi ni. Nampak tak tahap keberanian diorang masa mencurahkan idea ni? Cukup bersungguh-sungguh kan. Adunan warna pun nampak seimbang dan sesuai.. haha.. apa nak dikata lagi. Bakal pelukis terkenal kot anak-anak kami ni...

Comments

  1. hah?hamikkk..hehehe..kreatif okey!

    ReplyDelete
  2. Hihi...positif positif positif....

    ReplyDelete
  3. alahai habis berwarna..apo nak dikato :)
    senyum tak perlu kata apa apa..

    kak, sy baru tahu kawsan sy pon termasuk dalam kawasan catuan air.huahua.
    dok berharap x kena, bila bc blog akak malm tu teruih sy gogle skali tgk kena jugak.alahai..

    bukan x biasa tp kali ni mcm agk berat sikit la. sblum ni pernah je xda sbb tangki blok saya da masalah .kadang2 aotomatik.terjatuh sbb guruh atau kilat.

    kdng tu ada budak gi main meter.skali umh kami aje xda air.kiki

    tapi kali ni.dua hari tak da, malam ahad ada air sampai petang kemarin je.jam 5.pastu dh xda air.

    harap2 dpt le berjimat cermat utk kepentingan yg sepatutnya.. hihi

    ReplyDelete
  4. inshaallah...alahai,tunggu pic pun xkuar2..

    ReplyDelete
  5. cantik dah kerusi tu...heheh

    ReplyDelete
  6. hi hi sabo je AN..acik dah alami tu semua dengan 3 hero acik masa kecik dulu

    ReplyDelete
  7. Cantik kerusi tu AN. Memang kreatif sungguh budak-budak ni bila diberi peluang makpak. Iyalah selalu bila mereka start pegang aje pensil warna, kita dah menjerit 'JANGAN'! Terbantut terus idea nak buat apa kat kerusi polos tu :) Ni kena simpan kerusi ni mana tahu selepas 1.2 dekad mereka jadi artist ternama. Kerusi ni pun jadi mahal tau sebab ada kreativiti mereka. Dapatlah Mamanya naik kereta Merc pergi Poh Kong nanti *_*

    ReplyDelete
  8. eh..tu biasa bagi anak2 yg bijak..tak tengok lagi meja tulis anak2 saya..tapi jenuh lah kena menyental lepas ni..pakai campuran cuka dan air..lps tu biar skjp dlm 10 minit..lap dgn air

    ReplyDelete
  9. Bravo!!! Nampaknya depa berdua sangat menghayati moment seni itu, dan mempraktikkan kata2 untuk yakin diri dengan begitu berjaya sekali. hahahha

    ReplyDelete
  10. adik berdik beradu tenaga.ini sudah bagus..tengok corak n warna yg ada nak marah pun tak jadi.hehe..

    * ehh seingat sy AN takde pesan pun tak payah buat entry pasal hadiah tu..Sory la ekk.klu tak suka sy boleh delete.hehe..

    ReplyDelete
  11. hahaha...sgt kreatif dua ahmad ni ye,ada bakat tu jadi pelukis

    ReplyDelete
  12. hehehe ... nasib baik kerusi ..kalau kat dinding hehe

    ReplyDelete
  13. Wow mabeles.....hehe....
    Sesuai sangatlah kata kata tu bagi Naim dan Nazif......tak yah nak risau mama ngan papa fikir.....hehe
    Kita pun jadi tak serabut AN....kalau tak fikir org lain fikir

    ReplyDelete
  14. Yup 100% dgn quote tu.. susah nak fikir apa yg org fikir…
    Alahai, pandai dua beradik tu hias kerusi putih jadi kalerful… sgt artistic…. mcm tu la AN karenah anak2 yg sedang membesar…. sabar byk2 yer papa dan mama :)

    ReplyDelete
  15. Cantik menarik kerusi tu... Kreatif..

    ReplyDelete
  16. haha..ain, akak duk gelak sakan tgk kusi tu..hahah..jgn buang kusi tu..simpan..nanti diaorang dah besaq tunjuk kat diaorg..haha..berbakat seni kretip nih

    ReplyDelete
  17. hahaha tak pa nnati mamanya punya turn pula sekejap lagi :>

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Cara daftar kad Touch N Go

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1