SAPS punya pasal

bagi yang xtahu ape itu SAPS...Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah... keje baru bagi cgu2,
kena lak key in semula markah peperiksaan tengah tahun
ke dalam website KPM.. yang "baik" ini sebab baru je dapat tahu tentang ni
arini, nak minta disiapkan sebelum kul 6 pg sabtu nati...
web site dia ni bukan mudah nk log in, malam2 mcm ni baru ada can,
tu pun servernya agak slow walaupun tengok data pengguna dalam talian
cuma 383 orang....
dan boleh buat keje2 lain sementara tunggu interface lain kluar...
yang bestnya lagi, td semasa semak maklumat murid ada 2 murid India, tetapi agama Islam.....huhu,
haru betul....klau xtertengok tu, boleh kena marah nati sebab salah maklumat...
sedang menunggu lagi ni...

UPDATE KUL 1.30 PG: kelas 1 gigih n 1 ikhlas xboleh msk markah lagi sebab guru tgkatan diaorg
blm lg update maklumat murid...alahai, geramnya....nati dh siang ni mesti pyh lak
nk msk website ni....

Comments

  1. x th pon k.ti...meme duk sibuk blako saeng2 d semenanjung...tp km sn x dok dgr gapo2 eh... pengetua n set2 Pk x dok d sek minggu ni. relax sggh sek minggu ni, blk awl jam 2 tiap2 hr...nx week ni harubiru lah, meeting taip2 hr kalih.. pngtua n 5org guru bw bdk2 cemerlang PMR jale make angin melako n KL...byk kijo lah lps ni,huu..huu

    ReplyDelete
  2. bestnya feti di sana.......mayb pentabir di sama ada sistem lain skit....bgus jg tu...stakat ni kak ti blm siap lg, ni sedang bjuang myiapkannya lg...smbil lyan lgu seribu sesalan......huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts