3 Impian

Menjelang umur nak genap 30 ni, dan dah makin penghujung tahun,
aku ada lagi 3 impian yang nak dibuat sebelum hujung tahun...Arap-arap sempat la tercapai

1. nak masuk rumah baru
walaupun tak le besar mana, cuma saiz 20X70, dua tingkat, tapi ni rumah sendiri...
cepat le selesai urusan di pejabat tanah

2. nak pergi bercuti
dah lama xpergi mana-mana( setahun lebih dah), sebabnya Ahmad kecil lagi, skrg dia dh besar skit,
 xada masa sesuai pulak..
asyik ada hal keje je, cuti hjg tahun nati pun belum tentu, sebab aku terlibat dengan exam spm...
lagi pun husband payah nak cuti....

3. nak melengkapkan rumah ikut konsep yang aku impikan...
(jangan la husband kata xkenan lak)

#tambah skit: harap-harap tahun depan aku xajr sivik lagi.....x sukanya kelas sivik.....


Comments

  1. sy pon x suka klas sivik jg...cou cgu sndri x sivik mn etek...hiii...hii
    best nyer g bcuti, nk g etek...blh??
    mari lah bcuti alah Sabah ni, thn dpn nk blk doh kt..insyaAllah

    ReplyDelete
  2. kak ti rasa yg lebih layak ajr sivik ialaah pk n gkmp yg lbh byk pglaman... kan kan kan? hahah...Sabah , menarik tu...akan dipertimbangkan

    ReplyDelete
  3. sek oge pon set2 pengetua...pk2 hok ajr sivik men ats...last yr kn ajr sivik f2 n f5..tension lor, naseb baik pengetua ambil klas f5...stakat thn dpn jah ni k.ti...insyaAllah nk genap 5thn jah...tp c maad nk pindah nk thn ni

    ReplyDelete
  4. maad nk pindah blk semenanjung ke? thah duk 5 thn byk la blh kumpul duit....blk senang ati la..

    ReplyDelete
  5. k.ti niii...k.ti duk b2 lg byk pitih...x ckp gj leh mtk nga abe plop 2...oge ni x dok nk mtk nga sapo2...jo hulur lg adolah...tlebih pon ada..nk ckp 5thn cou dgr2 leh kargo, x ckp duit lg nk klik mono2..pos keto sj pon dkt 3riban jg...kalu ada ada duit lbh meme lm doh oge blh mtk tukar, gn kabel dc pon blh tp x se mtk la duit x brapo ada nk wat klik brg2 ln etek ni..

    ReplyDelete
  6. rezeki masing2 thah...tp semua org pun ada mslh jg, kena byk sbr n try la usaha stakat mana yg blh...lg2 soal duit ni, ada byk pun akan xckup jg....mtk byk kali mesti akn blh, lg2 btambha thun thah dh jd semior dah...lg tggi chances

    ReplyDelete
  7. kecik ke besar ke tak kisahkan asal duduk di rumah sendiri....guane2 pun rumah kita..kan..(✿◠‿◠)

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts