Menu oo menu

pagi2 macam ni selalu pening pikirkan ape yg blh dan nak dimasak utk ahmad naim..
budak 16 bulan ni, mmg suka makan...tapi kuantiti makanan dia tu sikit je..
tu yang payah skit..
mamanya makan sesuka je, tapi bila pikir utk anak mesti nak
bagi anak makan makanan yan berkhasiat dan sihat..
orang kata kena ajar sejak kecil baru bila dh besar dia akn ikut budaya sihat...
 untuk naim, paling senang bg mkn ikn goreng je la....hehe...ada sumber protein kn? lg pun bdk2 xleh mkn pedas n masam lg.....

ni plan utk mama nya....kalu sempat la nanti, ada lagi 2jam lebih sebelum masa kena pergi sekolah....kena check bahan2 ada x dlm peti sejuk...

kerabu sotong pun namapak sedap kn? tapi confirm xleh buat sebab sotongnya belum pancing lg.....................next time...


Comments

Popular Posts