Melengkapkan rumah baru... RUMAH PERTAMAKU

            Seronok rasanya bila balik saja dari sekolah tadi, tengok ada dua kotak bungkusan besar..Picture frame yang dipesan dua minggu lalu dah sampai. Beberapa kali aku membelek frame ni, tanya pendapat suami, salah satu design yang dibeli ialah yang kat atas tu, dia cuma jawap 'cantik'. Orang lelaki....
            Barang ni adalah antara beberapa barangan hiasan untuk rumah baru kami nanti..Memandangkan belum lagi dapat masuk rumah baru, kotak ini kenalah simpan kat tepi dulu. Tapi melihat kotak-kotak barangan hiasan yang berada di tepi rumah ini dah cukup menggembirakan. Nak tido kena tatap kotak-kotak barang tu dulu.
Terima kasih Damia...www.damishqicollection.blogspot.com
         

Comments

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts