kalut mengemaskan rumah

Memang kalut nak kemaskan rumah klau tetiba ada call in, bgtau ada tetamu
nak datang tumpang tidur kat umah... yang kalutnya bukan sebab tak sudi,
tapi sebab rumah berselerak.....lagi satu sebabnya aku sorang je yang ada nak mengemas...
Papa naim n naim dah tidur....jam pulak dah pukul 11.20 sekarang....
tapi sempat lagi update blog.. sabo je lah.....
yang nak datang ni, pak mertua ku yang pandai masak tu, dan adik ipar...
huhu....
Cik Feti, tolong kemas ni..................tolon


update at 11:58 pm: diorang dah sampai sini...so, setakat yang mana sempat dikemaskan je lah...
tapi yang lucunya tadi.....disebabkan asik kemas rumah, terlupa nak tukar seluar..
tadi sebab xda orang, aku cuma pakai seluar pendek, yang cukup buruk dan lusuh...
selalunya bila mertua datang, xmuncul seluar ni, xpernah lagi aku terpakai seluar ni depan diaorang....
arini, xsengaja...ooooppps.....
malu.......

Comments

  1. mentua nk mai kn kmas umh 2...nt chik feti tlg pah ni deh...tlg lam mimpi..hii..hii..mama Naim kn rajim kmas2 umh ni...

    ReplyDelete
  2. rajin sebab terpaksa blh le....thah, tu yg xsedar pakai sluar pendek tu....huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts