Kad raya YY

Ai Cik YY.. lawanya kad raya awok bagi ni! Saya suka tau. Dapat juga kad raya untuk raya tahun ni.
Ha, ko hado?  Hihi.. gelak, gelak juga ya. Tapi kagum saya dengan insan-insan yang masih lagi menghidupkan amalan menghantar kad raya , macam YY ni. Bukan macam saya yang malas nak menulis, menaip dan menepek, dan yang paling malas nak ke pejabat pos.

Ok, biar pendek dan ringkas. YY, terima kasih atas ingatan dan atas kiriman kad raya ni. Moga meriah raya YY sekeluarga ya.. Ai, katanya nak buat makan bertimbun-timbun? 

Comments

  1. hehe...tetiba rasa malu sendiri plak dengan entry cikgu AN ni
    glad cikgu AN suka kad tu =)
    terima kasih juga untuk cikgu AN ye

    roger2 lah kalau nak datang, memang buat makanan menimbun nanti
    ada biskut kering, biskut kering, biskut kering dan biskut kering..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. biskut kering almomd landon.. biskut kering semperit.. ai banyak tu.. ok beres.. tunggu ya

      Delete
  2. Bagusnye YY.. Gigih lagi ke post office kan..")

    ReplyDelete
  3. Alahai kenapa tak tunjuk isi dalam, tulisan tangannya tu?

    Saya pun dapat juga. Saya punya lagi best, diberi untuk bershopping katanya. Tak sempat lagi nak masuk blog, AN ~_^

    ReplyDelete
  4. saya pun dapat..comel sangt kad2 YY ni..

    ReplyDelete
  5. Masa kat Msia pun jarang2 I dpt kad Raya (sejak tua2 ni).
    Inikan pula tika dah merantau ni... oh sedihnyaa.. nt I buat sendiri and pos sendirilah.. huaaa sobsss.
    Kekeke..

    ReplyDelete
  6. rajin sangat yy nih..akak pun dapat juga,comel kd raya yang yy bagi kan

    ReplyDelete
  7. Okje dapat gak dpd YY semalam.....Betullah AN, bagus YY ni,
    Sekarang ni senang keje posmen sebab kad tak banyak haha

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah
    smga amalan sebegini diteruskan
    kelakar je tgk chef tu

    ReplyDelete
  9. tradusi yg smemakin dilupakan..org2 macam ni yg kita mau..sy bab buat kada raya n menghidupkan suasana kad raya ok..nk p pejabat pos tu yg bersajak..

    ReplyDelete
  10. YY mau buat kenduri ker?
    bertimbung-timbun :) hi hi hi...

    ReplyDelete
  11. bestkan kwan2 blog hantar kad raya.. maaf akak xdpt hantar sbb kad raya nina print sikit.
    in shaa allah umur panjang, thn depan nk bg semua kwn blog trmasuk akak :)

    ReplyDelete
  12. waa..bestnyer... lya x trima satu pon kad raya tahun ni/

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1