Jom jayakan program Satu Jam bersama Al-Quran

Assalamualaikum semua..

Bagi yang dah tahu atau belum tahu pasal program ni, marilah kita sama-sama sertai Program Malaysia Ngaji ini. Nak sertainya tak susah, esok pada jam 12- 1 petang, kita luangkan masa untuk mengaji atau istilahnya bersama Al-Quran. Program ni diwar-war supaya seluruh negara dapat mengaji Al-Quran pada masa yang sama untuk satu jam.

Moga ramai yang menyertainya..

Comments

  1. InsyaAllah sama2 kita jayakan program ni.. sama2 kumpul pahala.. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat menjayakannya AN..sy tgh pantang.hehe

    ReplyDelete
  3. Jom kita bersama-sama meraikan program bersama al quran..

    ReplyDelete
  4. Jom kita jayakan.. Tak lama pun sejam tu

    ReplyDelete
  5. Sejam aje tu mungkin takda masalah. Saya tengah sedih ni, mengaji tak habis lagi. Ramadhan dah nak berakhir dah ni ...

    ReplyDelete
  6. program yang bagus..kalau boleh dibuat setiap hari ni

    ReplyDelete
  7. Alamak!!..... dah terlepas...

    ReplyDelete
  8. Jom.. InsyaAllah.. 😍😍😍

    ReplyDelete
  9. salam ramadhan kak..
    bru smpat singgah sini...

    bgus sgt program mcm ni..

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya Aisy.
    Maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  11. 👍👍👍👍👍

    Selamat Hari Raya. Maaf zahir dan batin.~~

    ReplyDelete
  12. Salam AN..

    Boleh tak nak tanya? Font jenis apa ye AN guna untuk blog part? Cantik dan senang nak dibaca :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai sayang, dah lupa la jenis apa font ni, sebabnya dah lama juga pakai templete ni.. jenis klik ikut rasa suka masa tu.. ini dh kurang mood berblog, maka biar je apa yg ada. Sorry ye.. dh cuba ingat xdpt. Ataupun kalau rajin sy try tgk code html dia.. tp templete ni amik kat web mana tah, jenis coding dia agak sukar nk faham.

      Delete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular Posts