My hero's birthday..

Hari jadi suami @ my hero hari ni. Alhamdulillah kami dah sambut harijadi bersama-sama dah tujuh kali. Eh, ke kira 14 kali? Tak kisahla ya..Moga kegembiraan yang diberikan akan makin bertambah.

Kalau bersama-sama, saling memahami dan berfikir bagi pihak lagi satu pasti semua masalah dapat diatasi dengan mudah. Ditanya nak hadiah tak, kata Papa N nak hadiah baby, mengada betul.. sebaliknya, saya bagi jeans baru dia amik aje.. 

Sambutan secara sederhana hujung minggu yang lalu. Kek keju strawberi yang comel dan sedap. Orang tua dah, tak payah kek besar-besar. 

Makan di Miami Grill, Sunway Pyramid sebagai memenuhi selera Papa N yang memang tekak suka makanan barat. Layankan jelah, sebab hari jadi dia kan? Apa nama makanan dalam gambar ni dan juga chicken grill macam yang pernah ditunjukkan dalam jalan-jalan cari makan memang sedap. Berebut-rebut makan empat beranak dua menu tu he, makanan lain tak abis.. 

Moga sihat selalu dan diberkati selalu my dear hubby, Papa N..

Comments

  1. Replies
    1. Wah.. first time ever.. tahu ye drop komen kat sini

      Delete
  2. Selamat hari lahir buat hero-hero AN, moga pjg umur dan sentiasa dlm lindungan Illahi

    Kek tu nmpk sedap.

    Err jgn lupa thn dpn bg hadiah baby ye AN

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...bertambah setahun lagi umur papa N, moga terus dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki, inshaAllah hadiah baby tu coming soon agaknya tu...didoakan moga hadiah tu akan tercapai nanti ya

    ReplyDelete
  4. wah...comel betul minta hadiah baby...hehe... btw, happy birthday utk papa N ye...

    ReplyDelete
  5. alamak comel nyer :)
    papa N nak hadiah baby ha ha ha ha
    in shaa Allah...

    ReplyDelete
  6. Happ birthday buat Papa N...moga sentiasa sihat, pjg umur & di perluaskan rezeki bersama keluarga kecil...
    bila umur2 mcm kita ni sambutan kecil2an pun dah memadai sebagai tanda ingatan kan... :)

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir buat suami akak..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah
    aamiin
    happy belated besday.. :)

    ReplyDelete
  9. Hepy bezday Papa N....moga sentiasa bahagia bersama isteri yg manis dan anak anak yg comey dan dilimpahkan rezeki dan rahmat Allah . Hihi....bini dia tak teringin ke nak makan kek jugak. Mcm sikit sangat jer tu. Kalau mak sekali kunyah haha. ..

    Tak pernahlah majan kat Miami tu AN...Sedap eh....Nampaknya kena try jugak ni

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday for Papa N. Besday dia, kita ikut ajelah tekak birthday boy yerk ^_^ Nasib baik makanan yang dipilih Papa N ni memenuhi citarasa seisi keluarga! Okeylah tukan, janji perut kenyang!

    Oh, ni ke yang launched by Arnold susah nak eja tu? Ke saya silap orang!

    Jarang dah saya ke Sunway Pyramid ni. Tetiba aje terasa jauh dari rumah!

    ReplyDelete
  11. wah...papa N nak hadiah baby
    boleh lah cikgu AN...kasi gegirl pula.
    eh...tetiba. awak pula yang lelebih. hehe

    happy belated birthday tuk papa N ye

    ReplyDelete
  12. boleh terlepas pulak entry ni..apa pun happy belated birthday for ur hero..hadiah jeans dh dpt..permintaan nak baby tu tak nak pertimbangkan ke.hahaha

    ReplyDelete
  13. lahaiii sweetnya anak beranakk.. hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1