Family comes first

Kita tak perlukan simpanan yang banyak, cuti khas atau baju yang mahal untuk meluangkan masa bersama ahli keluarga. Jangan katakan anda tak ada 1 juta, anda ni orang susah sehingga menggunakan alasan menjimatkan sumber yang ada untuk meluangkan masa demi ahli keluarga. Jangan katakan anda payah nak dapat cuti, assignment banyak, atau mengejar due date sebagainya sebagai alasan tak nak menghadiri aktiviti keluarga.

Ingatla hidup bukan untuk selamanya. Apa yang di dunia pasti akan kita tinggalkan juga!

Percutian kami.. seminggu bersama keluarga besar  kami. Alhamdulillah atas nikmat yang Allah kurniakan..

Comments

  1. Muncul juga akhirnya setelah sekian lama menghilang. Siang mlm tertanya2 ke mana ghaibnya wanita ini?.

    Apa khabarnya kakak Aisy yg eksiden tu ari?. Sihat hendaknya.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...seronok nampaknya bercuti bersama keluarga tu, ya betul kadang2 akak ni pun terlalu banyak alasannya...huhuhu

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, semua nampak ceria dan happy...
    Setuju dgn AN... Family is everything.. anak2 masa kecil ni la nak tgk dia request something dari kita.... jadi apa salahnya guna peluang dan masa yg ada sebaiknya :)

    ReplyDelete
  4. patutlah dah lama menghilang..tengah menikmati derik indah bersama keluarga rupanya..kerap sikit update AN..dh rindu ni.hehe

    ReplyDelete
  5. Adik beradik AN ke tu yg pakai baju peach? Ada iras semuanya ye tang bentuk muka. Ma pun sama.....

    Bizi rupanya.....patutlah senyap jee.
    Seronok bila dpt kumpul satu family bergader gader ginikan AN. Family okje mcm susah jer nak kumpul gini maklumlah memasing dah kilauan lebih dpd adik dia hihi...

    ReplyDelete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Drama Hadiah @ Komsas Tingkatan 1

Kuih bakul limau mandarin @komsas tingkatan 1