Lunch date biru putih sempena birthday Ogos


Bulan Ogos ni nampaknya bulan yang super busy. Terasa sangat beban kerja yang menimbun.  Tak abis satu dah datang lagi satu kerja yang nak kena buat.  Lagi-lagi minggu ni,  saya dah dua malam tidur 2-3 jam sahaja.  Memang tu sebab dah tak larat sangat.  

Namun dalam kesibukan yang ada, sempat lagi rakan-rakan sekerja buat plan makan-makan sempena birthday bulan Ogos.  Alhamdulillah ramai yang dapat luangkan masa untuk ke lunch date ni.  Tak jauh pun tempatnya,  kawasan sekitar sekolah kami je.. Siap baju dan skirt bertema biru putih lagi. Lawa jugakan tema ni?  

Tak sangka hilang sekejap susah hati kerja banyak bila datang makan beramai-ramai ni.  Geng mak mak ni kecohnya kemain bila jumpa geng. Satu demi satu gaya kena buat untuk gambar kenangan.  

Kalau bawa anak,  pasti xde posing ni..  


So,  inilah birthday girls untuk Ogos...  Syukur ada rakan-rakan yang baik dan menghargai macam ni..  Semoga panjang umur semuanya dan dimurahkan rezeki. 

Comments

  1. Alhamdulillah...memang seronok kalau sesekali dapat keluar bersama dengan kawan2 walaupun sekejap, bak kata ustazah kita pun kena ada 'me time' jugak.

    memang cantiklah tema biru putih ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah.. Seronok dpt luangkan masa dua jam dgn kawan2, hilang serabut keje blambak..

      Tak sia-siap beli skirt biru.. Lawa kan hasilnya.. Haha

      Delete
  2. Alhamdulillah bila dpt di raikan & meraikan mcm ni kan.. seronok.. :)
    Happy birthday to you all..

    ReplyDelete
  3. Birthday Aisy sekali ke tu?.
    Happy belated birthday to you.
    Tu ari travel Perth ye?.
    Sorry... Saya sebulan cuti blogging sbb gi haji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Ada nampak n cam gambar sy dlm kumpulan pakai selempang tu ke? Aa, saya la tu. Tq Hjh Sam.. Tahniah, dh bergrlar Hajjah rupanya.

      Delete

Post a Comment

KOMEN SEPATUTNYA SESUATU YANG DIFIKIR SESUAI...



Popular posts from this blog

Bila rasa pedih luka operate akan hilang?

Cara daftar kad Touch N Go

Air asam jawa memang mujarab!